Concertdienst voor Dorcas met Delise

Aalsmeer – Op zondag 5 november 2023 houdt CAMA Gemeente Aalsmeer een concertdienst met medewerking van de christelijke zangeres Delise. De dienst staat in het teken van het werk van Dorcas, een internationale noodhulp- en ontwikkelingsorganisatie.

Delise is een zangeres die met haar talent een steentje wil bijdragen aan een betere wereld. Haar liederen gaan over sociale en maatschappelijke thema’s en hebben veel raakvlakken met het werk van Dorcas. Tijdens de concertdienst zal Delise enkele liederen zingen, maar is er ook ruimte voor samenzang. Daarnaast zal Dirk Sijbersma een korte overdenking houden, waarin hij ook zal stilstaan bij zijn reis naar de projecten van Dorcas in Roemenië.

De concertdienst begint om 16.00 uur en wordt gehouden in Het Baken (Open Hof kerk) aan de Sportlaan 86 in Aalsmeer. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor Dorcas.

Kijk voor meer informatie op cama-aalsmeer.nl.

Foto: Delise

Gepubliceerd: 28 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×