Historische Tuin en Martinez presenteren exclusieve seringenbonbons

Aalsmeer – In het kader van het ‘Jaar van de Sering’ in 2023, heeft de Historische Tuin in samenwerking met chocolatier Martinez een verrukkelijke traktatie geïntroduceerd: Seringenbonbons. De bonbons, gemaakt met seringensiroop, vormen een eerbetoon aan de seringenteelt en zijn slechts in beperkte oplage beschikbaar.

De siroop, ambachtelijk bereid met verse seringenbloemen uit de tuin van ’t Kruidenwinkeltje in Overijse, Vlaanderen, is de basis voor deze unieke creatie. Chocolatier Martinez heeft de siroop omgetoverd tot melkchocolade bonbons met een heerlijke seringensmaak, wat een ludieke toevoeging is aan het Jaar van de Sering.

De Seringenbonbons zijn exclusief verkrijgbaar via bestelling bij de Historische Tuin, met een minimum van 5 doosjes en een maximum van 25 doosjes per bestelling. Elk doosje wordt feestelijk verpakt in een Martinez-doosje met een kaartje van de Tuin, voorzien van een prachtige seringenfoto van Monic Persoon. Wees er snel bij, want deze unieke lekkernij is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Gepubliceerd: 28 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×