Cuppende pedicure in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ Daisy Evers als 398e gast in de succesvolle talkshow. De Limburgse van geboorte noemt zichzelf een ‘Geluksfee’. Zij vindt dat de Aalsmeerse gemeenschap lijkt op de Limburgse: een rijk verenigingsleven en de Pramenrace als het Aalsmeerse carnaval. Zij heeft in de Bovenlanden haar magische eiland gevonden, waar zij met Happy Island pauze-momenten creëert: trainingen en coaching in een unieke omgeving. Zij wil graag dat mensen gelukkig zijn en liefde voelen bij familie en vrienden. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl.

Op maandag 16 oktober komt Petroushka Maarse naar de studio. Zij is door Melanie Meijer uitgenodigd als 399e gast. De 37-jarige Kudelstaartse is pedicure van beroep, maar doet ook aan Transformational Cupping en is beginnend Zinzino adviseur. Melanie wil graag van Petroushka weten wat haar geheim is om zo positief in het leven te staan.

Het antwoord op deze vraag hoor je komende maandag vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Petroushka? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan haar.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 oktober 2023 om 9:40 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×