'Echt Esther' duikt in dynamisch ouderschap

Met Kris Korzelius en Wilma Klein praat Esther Sparnaaij donderdag 19 oktober om 19.00 uur in haar programma ‘Echt Esther’ over dynamisch ouderschap. Dat gaat in op de behoeften, die voor alle kinderen nodig zijn.

Bij een kind met een label lijkt afgestemd ouderschap nog meer nodig maar dat komt vooral doordat het meedoen in de maatschappij minder gemakkelijk gaat en aanpassing vraagt. Wat logischerwijs veel wendbaarheid van ouders vraagt, omdat het anders direct invloed heeft op het welzijn van hun kind.

Kris werkt vanuit haar eigen praktijk Moxie & Sam als gezins- en energetisch therapeut. Kris ziet gezinsdynamiek als basis voor welzijn, voor zowel ouders als kinderen.

Wilma zit volop in deze gezinsdynamiek met twee zoons van 1,5 en 10 jaar. Haar oudste zoon heeft de diagnose autisme gekregen en Wilma vertelt over de zoektocht en wat het voor haar gezin betekent. Ze zou graag zien dat er minder taboe was rond en over autisme.

Foto: Wilma Klein

Gepubliceerd: 16 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×