Negen jaar ‘Aalsmeer by Night’

Donderdagavond 19 oktober is er vanaf 22.00 uur weer een uitzending van ‘Aalsmeer by Night’. Een bijzondere uitzending, want presentator Meindert van der Zwaard maakt Radio Itemal ruim negen jaar het programma nadat hij het in 2014 overnam van Rinus en Sandra.

Het live-programma is al sinds januari 2011 te beluisteren op Radio Aalsmeer. Voordat er volgende week donderdag weer een extra lange uitzending (van acht tot middernacht) te beluisteren is, laat Meindert deze donderdag in een reguliere editie weer het beste, leukste en opmerkelijkste uit 68 jaar popmuziek aan je horen.

Vaste programmaonderdelen, zoals o.a. ‘De Reclameplaat’ (rond 22.22 uur), ‘De Muziekgeschiedenis’ (rond 22.35 uur) en ‘De Plaat en zijn Verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) zijn ook weer te beluisteren.

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond vanaf 22.00 uur rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.
Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 16 oktober 2023 om 11:42 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×