Kunst in De Kwakel bij 'That's Life'

Donderdag 19 oktober is het tussen 20.00 en 22.00 uur weer tijd voor kunst en cultuur in ‘That’s Life’. Deze editie, met programmamaker en presentatrice Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout, staat geheel in het teken van de kunstroute Kunst in De Kwakel.

Tijdens het weekend van 28 en 29 oktober van 12.00 tot 17.00 uur wordt deze jaarlijkse kunstroute weer georganiseerd. In de uitzending aandacht voor drie locaties. Christa Snoek Bloemsierkunst, die Marijke Hillebrand met sieraden meeneemt. Heleen Bouwmans van de Verborgen Tuin Mixed Media en die kunstenaar Pauline Zeij met schilderijen en 3D werk meeneemt. En Remco van Scheppingen van Sanidrome Van Scheppingen die met kunstenaar Gillian Graat met schilderijen komt.

Een bonte mix van stijlen geven een voorproefje van de route. Ook is Marion van Berkum te gast. Marion zit in het bestuur en komt vertellen over de overige locaties. Door de hele uitzending heen hoort u gedichten van dorpsdichter Peter Borghaerts die bij elke locatie tijdens de route optreedt met gedichten van zijn hand.

En tot slot ook aandacht voor Jenny zelf die ook meedoet met haar beelden en wandborden die bij Bruinsman te bewonderen zijn.

Kortom een volle uitzending met veel informatie over een weekend vol kunst en cultuur.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 16 oktober 2023 om 11:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×