'Dag van de leerkracht' met gezonde traktatie

Aalsmeer/Kudelstaart – Alle meesters en juffen in het basisonderwijs in Aalsmeer en Kudelstaart zijn door de gemeente bedankt met een gezonde traktatie. In deze Week van het Onderwijs heeft wethouder Bart Kabout de leerkrachten ook een brief gestuurd als blijk van waardering voor hun inzet.

Op donderdag 5 oktober is het de Dag van de Leerkracht in de Week van het Onderwijs. Alle meesters en juffen kregen daarom deze week van de gemeente een gezonde traktatie in de vorm van een fruitbakje. “De uitdagingen waar jullie elke dag voor staan, mede door het lerarentekort, vragen vaak iets extra’s van jullie”, zegt wethouder Bart Kabout in de brief. “Daarom trakteren we jullie ook dit jaar graag op een lekkere en gezonde traktatie. Voor wat extra energie”.

Waardering en respect
Volgens wethouder Kabout zou elke dag de Dag van de Leerkracht moeten zijn. Meesters en juffen spelen volgens hem een essentiële rol in het leven van kinderen. “Jullie inspireren kinderen, dagen ze uit en brengen kennis op hen over”, zegt Kabout verder in de brief. “Dat jullie met zoveel inzet, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit jullie werk doen, verdient heel veel waardering en respect”.

De juf met de piano
Juf Sharon van groep 1 en 2 van KC De Ruimte in Kudelstaart kreeg persoonlijk bezoek van Bart Kabout. De juf staat in de school bekend als ‘de juf met de piano’. Nadat de kinderen net als elke ochtend op de klanken van de piano hadden gezongen, kreeg juf Sharon, samen met haar stagiaire Medina, de gezonde traktatie overhandigd uit handen van de wethouder.

Gepubliceerd: 3 oktober 2023 om 21:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×