'Door de Mangel' gaat duurzaam bierbrouwen

In de 401e uitzending ontving het team van ‘Door de Mangel afgelopen maandag de Aalsmeerse fotografe Debbie. De 39-jarige omschreef zichzelf als introvert, ambitieus en zorgzaam. Het zorgzame kwam tot uiting in het beroep dat zij tot voorkort uitvoerde alshulpverlener in de verslavingszorg. Vlak voor de coronaperiode maakte zij echter van haar hobby haar beroep en ging na een zetje van haar partner en Danny Vera professioneel fotograferen. Begonnen met het op de gevoelige plaat vastleggen van haar kinderen, zijn het nu vooral mensen die zij voor haar camera heeft. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl

Komende maandag 6 november is er ook weer een nieuwe gast. Dan zal Pepijn Pieter Drost naar de studio komen. Drost is bierbrouwer, maar ook eigenaar van Eco-dreamer, een onderneming in duurzame producten. Via het Zaai-project zijn Debbie en Pepijn aan elkaar gekoppeld. Zij wil graag weten hoe Eco-dreamer er over een jaar uitziet.

Heb jij ook een vraag voor Pepijn? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Pepijn.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pepijn Pieter Drost

Gepubliceerd: 31 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×