Nederlandse Top 10 eenmalig op zaterdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur

Vanwege de live marathon-uitzending van de Radio Aalsmeer Top 100 die je zondag kunt beluisteren, wordt de uitzending van de Nederlandse Top 10 eenmalig verschoven naar de zaterdagmiddag. Tussen 15.00 en 16.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard het muzikale overzicht van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag.

Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde. Staan Suzan, Freek & Claude nog op nummer 1? Waar staan Kane, Di-rect, Son Mieux, Chef’ Special, Racoon en Rondé? Hoe gaat het met Douwe Bob en Kris Kross Amsterdam? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht.

Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte! 

Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 31 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×