Twee uur lang 'Aalsmeer Actueel'

Zaterdag 4 november is de dag dat ‘Aalsmeer Actueel’ weer het maandelijks programma uitzenden mag. Het wordt een bomvolle uitzending voor jong en oud, nationaal en internationaal en dat twee uur lang.
Ook voor de allerjongste inwoners is het misschien leuk om deze zaterdag te luisteren met jullie vaders en moeders. Het is op 4 november  nog 2 weken voor de aankomst van de grootste kindervriend en wie weet heeft hij nog nieuws voor jullie.
Te gast in de studio zijn de toekomstige radiomakers van Radio Aalsmeer, want  de jeugd heeft immers de toekomst. Ook hebben we de Oekraïense Natalie Utkina te gast en met haar praten we over de Oorlog in Oekraïne, hun verblijf in Nederland, hoe ze in Aalsmeer terecht zijn gekomen en de winkel in de Zijdstraat.
Uiteraard is er weer de Column van Tjeerd Veninga  aan onze burgemeester, nemen we de agenda door van kunst, cultuur, muziek en sport en zijn er tussen de gasten door ook korte lokale nieuwsberichten te horen, die Egon Jansen  weer heeft verzameld.
Ook is er tijd voor muzikale klanken. Rinus van Itterzon  heeft weer een mooie lijst samengesteld welke tussen de items door uit jullie speakers komen.
Jullie luisteren toch ook tussen 13.00 en 15.00 uur?
Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 29 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×