'Mark en Eric Show' met zingend elftal RKDES 4

De eerste vrijdag van de maand wordt traditioneel geopend door Mark, Eric, Kees en Danny in de ‘Mark en Eric Show’. Vrijdag 3 november vanaf 20:00 uur draaien ze de nieuwste nummers uit jouw Spotify lijst, maar ook de hits uit de vroegere Hitzone CD’s.

Na optredens van onder andere de band Lifeblood en vorige maand Amber Delil komt nu RKDES 4 langs. Normaal staan deze mannen op zaterdag in het voetbalveld, maar zij hebben ook een nummer opgenomen. Hier wordt natuurlijk uitgebreid over gesproken.

Verder kijken de programmamakers vooruit naar de drukke maanden die gaan komen, die vol zitten met feestjes.

Luisteren is leuk, kijken nog veel leuker en dit kan via de site of Caiway kanaal 12.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 29 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×