'Echt Esther' met De regisseur van je eigen leven!

Donderdagavond 12 oktober heeft Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ drie sterke dames aan tafel zitten, die regisseur zijn van hun eigen leven. Deze dames kozen voor hun eigen weg. Een weg die ze echt gelukkig maakt. Op een moment kozen ze die richting en bepaalden daarmee hun eigen pad.

Joke van der Zee begon haar eigen bedrijf als tekstschrijver en Benita werd theesommelier en doet dat op geheel eigen wijze. Ook Barbara kwam op een punt in haar leven waarop ze koos voor een heel ander eigen pad.

Heb je een vraag voor een van deze dames, mail naar esther@radioaalsmeer.nl.
Foto: Joke van der Zee

Gepubliceerd: 9 oktober 2023 om 17:35 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×