Nieuw programma: 'Geen Stress Na Zes'

Afgelopen donderdag 5 oktober startte het nieuwe programma ‘Geen Stress Na Zes’ op Radio Aalsmeer. In deze nieuwe show slepen jongeren Rick van der Zwaard, Sanne Vandewalle en Boris Verettas je door de donderdagavond-spits heen. Met het laatste nieuws en de leukste spelletjes begin je de avond extra lekker.
Speel mee tijdens ‘Hit of Shit’, waar het aan jou is om te kiezen of een nieuw nummer vaker langs moet komen, of dat je dit liedje niet meer wilt horen in het programma. Of raad mee in ‘Hoor Is, Waar Is Boris?’ waarbij het aan jou is om naar aanleiding van cryptische hints te raden waar hij zich bevindt.
‘Geen Stress Na Zes’ met Rick, Sanne en Boris hoor je elke donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur op Radio Aalsmeer.
Foto: Team 'Geen Stress na Zes'

Gepubliceerd: 9 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×