‘Door de Mangel’ ontvangt Daisy Evers

Ook afgelopen maandag was er weer een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter te gast in ‘Door de Mangel’. Dit keer was dat de enthousiaste en leergierige Melanie Meijer, die vertelde dat vrijheid ook een belangrijk begrip is voor haar. “Vrijheid voelen op verschillende vlakken, Geen rat-race en meer tijd voor de dingen die ik belangrijk vind”, aldus Melanie. De 50-jarige Meijer heeft een salon in Amstelveen waar zij mensen helpt beter in hun vel te komen zitten. Dat doet zij o.a. door cupping, reiki, NLP en aroma therapie. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl

De volgorde van de gasten is wat ingewikkeld, maar Melanie heeft Petroushka Maarse uitgenodigd als volgende gast. Echter zij komt pas op 16 oktober. Komende maandag komt Daisy Evers. Zij is gevraagd door Wilco Hoogeveen. “Daisy is een ontwapend vrolijke
onderneemster met volledig haar eigen aanpak en een heerlijk open boek. Daarnaast is ze een ‘import-Aalsmeerder’ uit Limburg en ik vind het leuk hoe ze geniet van ‘mijn’ Aalsmeer. Ik ben benieuwd wat ze van Aalsmeer vindt nu ze goed en wel ‘ingeburgerd’ is, aldus Wilco.

Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 9 oktober vanaf 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Daisy? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Daisy.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Daisy Evers

Gepubliceerd: 3 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×