Kinderraad bij 'EchtWel'

Donderdag 5 oktober om 19.00 uur komen bij het jeugdprogramma ‘EchtWel’ vier leden van de Aalsmeerse kinderraad naar de radiostudio, waaronder kinderburgemeester Vera van de Jozefschool. Maar ook Lukas, Julia en Tycho schuiven aan.

Programmamaakster Esther Sparnaaij gaat met de kinderen in gesprek over wat zij verwachten van dit jaar en welke punten zij belangrijk vinden.

Heb jij een vraag voor de kinderen? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl. Uitzending gemist? Terugluisteren kan ook altijd nog via ‘gemist’ op de website.

Foto: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 3 oktober 2023 om 10:54 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×