Fotografe Debbie in 'Door de Mangel'

Al meer dan 10 jaar maakt het team van ‘Door de Mangel’ een talkshow waarin wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf wordt gevraagd. Bij iedere honderdste uitzending komt er een bijzondere gast naar de studio. Ook voor de 400ste uitzending heeft het team weer een mooie gast weten te strikken. Afgelopen maandag was cabaretière, zangeres, schrijfster en actrice Karin Bloemen te gast. Zij vertelde over de leuke en minder leuke kanten van haar jeugd in Schagen. Een periode die haar gevormd heeft tot de persoon die zij nu is. Verbonden aan Aalsmeer door Gerard Joling, maar zeker ook haar man: de Aalsmeerse Marnix Busstra. De uitzending duurde zelfs een half uur langer dan gebruikelijk en is terug te luisteren via radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist/

Komende maandag is er ook weer een nieuwe gast. Dan schuift de door Petroushka Maarse gevraagde Debbie aan in de studio. Via een stage in de verslavingszorg terecht gekomen, maar uiteindelijk het roer omgegooid en de fotografie ingestapt. Van haar hobby haar werk gemaakt. Petroushka Maarse wil graag van haar weten wat zij het allerleukste vindt om vast te leggen in een mooi plaatje?

Heb jij ook een vraag voor Debbie? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Debbie.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×