'Echt Esther' helpt Tamara bij haar strijd tegen SLE

Donderdag 26 oktober om 19.00 uur is Tamara Verheul te gast bij ‘Echt Esther’. Ze komt met haar tante Yvonne en partner Vincent. Tamara lijdt aan de onbekende auto-immuunziekte SLE.

De diagnose SLE kreeg Tamara in 2015 en sinds die tijd heeft zij veel mee moeten maken. Op vakantie in Amerika mocht Tamara een apparaat uitproberen wat haar direct verlichting gaf. De Deep Oscillation Evident zorgt ervoor dat overtollig vocht wordt afgevloeid, daardoor kan ze beter lopen. Het apparaat is mega duur, maar met een crowdfunding van tante Yvonne werd het complete bedrag opgehaald en kon het apparaat aangeschaft worden. Dit is fantastisch, maar daar stopt het niet. Tamara wil meer geld en bekendheid genereren voor SLE, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar een oplossing voor deze ziekte, want een medicijn waarmee je geneest van SLE is er nog niet.

Heb jij een vraag Tamara? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Tamara Verheul

Gepubliceerd: 23 oktober 2023 om 15:49 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×