Karin Bloemen 400e gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag was Petroushka Maarsen de 399e gast. De cuppende pedicure heeft zich altijd steeds verder ontwikkeld. Begonnen bij Loogman is zij voor zichzelf begonnen als pedicure en heeft zij zich het Transformational Cupping eigen gemaakt. Momenteel bekwaamt zij zich als Zinzino adviseur. De altijd positief in het leven staande Kudelstaartse omschreef zichzelf als spontaan, leergierig, volhardend en lief.

Al meer dan 10 jaar maakt het team van ‘Door de Mangel’ een talkshow waarin wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf wordt gevraagd. Broer en zus Elbert en Mylene Huijts nemen de presentatie voor hun rekening, terwijl Edgar van Hazendonk de technische man op de achtergrond is. Volgens het overbekende recept zijn inmiddels 399 bekende en minder bekende plaatsgenoten bevraagd.

Jubileumuitzending
Bij iedere honderdste uitzending komt er een bijzondere gast naar de studio. Of het nu Gerard Joling of een burgemeester is. Ook deze keer heeft het team weer een mooie gast weten te strikken. Al een aantal weken werden er hints gegeven, maar nu is dus het hoge woord eruit. Cabaretière, zangeres, schrijfster en actrice Karin Bloemen is de gast in deze jubileumuitzending. Met haar Nederlandstalige liedjes en opvallende theaterkostuums staat ze bekend als Neerlands diva. La Bloemen zal net als haar 399 voorgangers op de bekende manier bevraagd worden.

Heb jij ook een vraag voor Karin? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Karin.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karin Bloemen

Gepubliceerd: 17 oktober 2023 om 14:17 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×