Griezelfeest bij Kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd staat op zondag 8 oktober in het teken van een gezellig griezelfeestje voor het hele gezin. Het belooft een schattige griezelervaring te worden, perfect geschikt voor het jongere publiek.

De dag zit boordevol leuke activiteiten, waaronder de spannende spookjesjacht in de speeltuin, het betoverende heksenspel en het mummiegooien. Kinderen kunnen zich creatief uitleven door kleurrijke spinnen te knutselen en in de infohoek meer te ontdekken over vleermuizen. Een wandeling door de duistere griezelgrot voegt een vleugje opwinding toe aan de dag, terwijl griezelige glittertattoos beschikbaar zijn voor wie van wat extra sprankeling houdt.

De heksenkraam biedt heksendrankjes en vleermuistandjes om te proeven. Kom gezellig langs tussen 11.00 uur en 15.00 uur op het adres Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Een ruime verwarmde activiteitentent staat klaar om het plezier zelfs bij minder mooi weer voort te zetten. De meeste activiteiten zijn gratis, met uitzondering van de glittertattoos. Varken Beer staat paraat om donaties te ontvangen en bij te dragen aan het behoud van de geliefde kinderboerderij.

Gepubliceerd: 1 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×