Kaartverkoop Revue "In de 70e Hemel" gestart

Kudelstaart – Tineke van Kleef’s komische Revue “In de 70e Hemel” staat in de startblokken, en Toneelvereniging Kudelstaart maakt zich op voor een reeks geweldige uitvoeringen. De voorstelling belooft een mix van hilarische sketches, vrolijke liedjes en meeslepende dansoptredens door de Blackbird dansgroep.

De kaartverkoop begint op zaterdagmiddag 21 oktober tussen 13.00 uur en 15.00 uur in het Dorpshuis. Kaarten zijn tevens beschikbaar op de website vanaf dezelfde datum. De prijs per kaartje bedraagt €12,50. Vanaf maandag 23 oktober zijn kaarten ook verkrijgbaar bij Bakkerij Vooges in Aalsmeer en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart; contante betaling wordt op prijs gesteld.

De feestelijke première vindt plaats op vrijdag 3 november. Bij deze gelegenheid wordt het publiek in de watten gelegd en is de rode loper uitgerold. De voorstelling neemt het publiek mee naar de Hemelpoort, naar Mexico, de sauna en de bruidssuite. Klassieke sketches worden afgewisseld met nieuwe komische hoogtepunten, en gegarandeerd wordt dat er veel gelachen zal worden. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur, met de zaaldeuren die om 19.30 uur openen.

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 20 oktober 2023 om 7:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×