Mooie cheque voor beheerders watertoren

Aalsmeer – Op een zonnige maandagmiddag hebben ondernemers John Keunen en Peter Sparnaaij, oprichters van respectievelijk Groupcard en Aalsmeer.Nu, een cheque ter waarde van €600 overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer, Dick de Kuijer. De stichting bestaat uit vrijwilligers en draagt zorg voor het onderhoud van de Aalsmeerse watertoren, een historisch monument aan de Westeinderplassen dat talloze bezoekers uit binnen- en buitenland trekt.

Gebruiksrechten
De schenking is het resultaat van een samenwerking tussen Aalsmeer.Nu en Groupcard, de initiatiefnemer van de Westeinderpas, een lokale cadeaukaart voor Aalsmeer en Kudelstaart. Het ontwerp van de pas bevat iconische elementen van de gemeente, waaronder de watertoren. Aalsmeer.Nu, dat eerder het kenmerkende logo van de toren ontwierp, koos ervoor om de gebruiksrechten van het ontwerp niet aan Groupcard te berekenen, maar om gezamenlijk een donatie te doen aan de stichting.

Verbinden
Deze actie weerspiegelt het lokale engagement van de ondernemers, die geloven in het verbinden van lokale partijen ten behoeve van de gehele gemeenschap. Het doel van de Westeinderpas is om meer omzet naar lokale ondernemers te leiden, waardoor zij op hun beurt kunnen bijdragen aan de gemeenschap. Meer dan 80 ondernemers in Aalsmeer en Kudelstaart zijn inmiddels bij dit initiatief betrokken en ontvangers van de Westeinderpas kunnen deze bij verschillende lokale ondernemingen gebruiken. Deze gulle donatie onderstreept het belang van lokale samenwerking en steun voor gemeenschapsinitiatieven.

Gepubliceerd: 20 oktober 2023 om 7:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×