Ontdek carrièremogelijkheden in de zorgsector

Amstelland – Ziekenhuis Amstelland nodigt geïnteresseerden uit voor een banenmarkt, die plaatsvindt op donderdag 9 november van 16.00 tot 19.00 uur in het personeelsrestaurant van het ziekenhuis.

De banenmarkt biedt een unieke kans om Ziekenhuis Amstelland als werkgever te leren kennen. Bezoekers kunnen de sfeer proeven en toekomstige collega’s ontmoeten. Informatieve stands en ziekenhuisrondleidingen op diverse afdelingen zijn beschikbaar om een indruk van de werkomgeving te krijgen en eventuele vragen te stellen. Dit evenement is geschikt voor zorgprofessionals, zij-instromers en recent afgestudeerden. Het ziekenhuis benadrukt flexibele werkopties, waaronder 0-urencontracten, om ouders en anderen in staat te stellen in de zorg te werken.

Ziekenhuis Amstelland heeft vacatures voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen op verschillende afdelingen, radiodiagnostisch laboranten en doktersassistenten voor diverse poliklinieken. Bovendien neemt Ziekenhuis Amstelland deel aan “Bedrijven In Zicht”, waar bezoekers vrijblijvend informatie kunnen verkrijgen en vragen kunnen stellen.

Aanmelden voor de banenmarkt is mogelijk via recruitment@zha.nl of telefonisch op 020-755 6417/6418. Voor meer informatie over vacatures, bezoek de website werkenbijziekenhuisamstelland.nl.

Gepubliceerd: 27 oktober 2023 om 15:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×