Stem nu voor de 'Aalsmeer Top 100'

Aalsmeer/Kudelstaart – De stempagina voor de jaarlijkse ‘Aalsmeer Top 100’ is live! Stem nu en deel je favoriete muziek. In de Aalsmeer Top 100 worden ieder jaar de honderd mooiste liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. De lijst is samengesteld door Aalsmeerders en Kudelstaarters die hebben gestemd op hun favorieten.

Op zondag 5 november 2023 van 12.00 tot 22.00 uur hoor je op Radio Aalsmeer tijdens een marathon uitzending de ontknoping van de lijst.

De nummer één van vorig jaar was de nieuwe Noisreva remix van het onofficiële Aalsmeerse lijflied ‘Aalsmeer’ van Jan Leliveld. Zou hij ook dit jaar winnen, of moet hij plaats maken voor een andere topper?
Via deze speciale pagina kun je maximaal tien van je favoriete liedjes opgeven. Staat jouw favoriet onverhoopt niet in de lijst, dan kan je hem zelf toevoegen met de plusknop (uitvoerende(n) en titel).

Doe je mee? Dat kan ook via deze QR-code! Je kunt nog tot 20 oktober stemmen.

Gepubliceerd: 2 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×