Topstudenten gezocht die één dag directeur willen zijn

Aalsmeer – In de week van 13 t/m 17 november 2023 krijgen 25 topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower industrie te adviseren. Zij gaan één dag meelopen en ondertussen werken zij aan een uitdagende adviesopdracht. Vijf bedrijven uit Greenport Aalsmeer doen mee en de directeuren geven daarmee een inkijkje in hun dagelijkse werkzaamheden én de sierteeltketen. Een kans voor jong talent én directeuren om geïnspireerd te raken

Directeur voor 1 Dag wordt georganiseerd door HortiHeroes, SeedValley, Fruit Tech Campus en de Greenports Aalsmeer en Duin- en Bollenstreek en is gericht op bedrijven in de Food & Flower industrie. “Via Directeur voor 1 Dag maken studenten kennis met de Nederlandse tuinbouw. Ze krijgen de kans om erachter te komen wat het dagelijkse werk van een directeur is en ervaren daarmee zelf de dynamiek van het bedrijf én de sector. De bedrijven in onze regio zitten te springen om goede mensen en met dit project kunnen we talent aantrekken en aan ons binden”, vertelt Monique van Weerdenburg van Greenport Aalsmeer.

Bedrijven enthousiast
Bedrijven zijn enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren. Bijzonder is dat bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren uit Greenport Aalsmeer zijn Floramedia, Nieuwkoop Europe, Bloemenbureau Holland Hilverda Florist, Royal Van Zanten en Dutch Flower Group.

Aanmelden
Derde of vierdejaars hbo/wo studenten melden zich aan via www.hortiheroes.com/aanmelden. Wees er snel bij, want er zijn slechts 25 plekken beschikbaar voor deze bijzondere mogelijkheid om achter de schermen te kijken en een andere wereld binnen te stappen. Aanmelden kan t/m vrijdag 27 oktober 2023.

Gepubliceerd: 12 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×