Uniek concert voor mantelzorgers

Aalsmeer – Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet met een bijzonder concert op zondagmiddag 8 oktober in de burgerzaal van de Gemeente Aalsmeer. Het Rondo Ensemble, onder leiding van Ronald Willemsen, presenteert een gratis toegankelijk concert dat om 15.00 uur begint. Hoewel het evenement speciaal bedoeld is voor mantelzorgers, zijn alle geïnteresseerden van harte welkom.

Het Rondo Ensemble, bestaande uit internationale topartiesten, brengt een romantisch repertoire ten gehore, met onder andere de Liebes Walzer van Brahms en meesterwerken van Mozart, Tchaikovsky, Rossini en andere beroemde componisten. Het ensemble wordt op de Steck vleugel begeleid door twee professionele pianisten, met een bijzondere vierhandige uitvoering bij de werken van Brahms.

Dit concert, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Aalsmeer, is een eerbetoon aan mantelzorgers, hoewel niet alle kosten zijn gedekt, wordt er achterin de zaal een tipbox geplaatst voor degenen die hun waardering willen tonen.

Gepubliceerd: 3 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×