Latijns-Amerikaanse klanken in Flower Art Museum

Aalsmeer – Op vrijdag 13 oktober opent het Flower Art Museum in Aalsmeer zijn deuren voor een avond vol Latijns-Amerikaanse muziek, gepresenteerd door het duo ‘Claudia y Manito’. Het concert, getiteld ‘Arpamor’, belooft een reis door de rijke muzikale tradities van Zuid-Amerika te zijn. Claudia van Trigt, begeleid door een Paraguayaanse harp, zal melancholische zamba’s, ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela ten gehore brengen. Haar zwoele stemgeluid en gitaarspel zullen de emotie van deze muziek tot leven brengen. Manito, de gitarist, brengt een mix van flamenco en zigeunermuziek met diverse invloeden.

Het concert begint om 20.00 uur, met de deuren die om 19.30 uur opengaan. De locatie is het Flower Art Museum aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, met gratis parkeergelegenheid. Tickets zijn beschikbaar via de website van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en aan de kassa (indien niet uitverkocht).

Bovendien staan er later in het jaar nog twee concerten gepland in de reeks ‘Muziek in het Museum’, met onder andere optredens van celliste Hanneke Rouw en topmusici Merel Vercammen en Maya Fridman, gecombineerd met een champagneproeverij. Tickets voor deze concerten zijn nu al te reserveren via de website van Stichting KCA.

Gepubliceerd: 3 oktober 2023 om 22:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×