'Aalsmeer Actueel' gaat de lucht in

Niet letterlijk omhoog en het liefst iets minder ‘in de wolken’, maar figuurlijk gaat ‘Aalsmeer Actueel’ wel de lucht in. Met de Schiphol- vragen dan, wel te verstaan. Burgemeester Gido Oude Kotte is portefeuillehouder van Schiphol en hij is bereid een aantal vragen te beantwoorden die meer inzicht geven in de problematiek rondom het vliegveld en of er ook oplossingen zijn. Helaas lukt het hem niet om fysiek aanwezig te zijn, maar Mandy spreekt met hem aan de telefoon. Heeft u ook een vraag, mail die dan ‘vliegensvlug’ naar aalsmeeractueel@radioaalsmeer.nl

Tjeerd heeft de broers Joeri en Thomas Visser voor zijn microfoon. Zij zijn de winnaars van de ondernemers van het jaarverkiezing, in de categorie starters en hebben het bedrijf ‘Stoer bikes’ opgericht. Jasper Engel, van bakkerij Vooges kreeg de prijs ‘Ondernemer van het jaar’. Hij is ook in de studio en vertelt over zijn plannen en over de drukste dag van het jaar.

Egon bespreekt nieuws en maakt de ‘Aalsmeerse Uitjes’. Ideeën voor evenementen en activiteiten in Aalsmeer en Kudelstaart. Twee uur interessante radio, met diepgang én luchtigheid. Uiteraard ontbreekt ‘Lieve Gido’ niet. Laat je verrassen en luister naar Aalsmeer Actueel.

Foto: Mandy van der Zwaard

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×