Gitarist Martijn Vogelaar te gast in ‘Door de Mangel’

Zoals iedere week ontving het team van ‘Door de Mangel’, ook afgelopen maandag weer een gast in de studio. Farregatter Kevin Spring in ’t Veld is al 23 jaar elektricien bij dezelfde werkgever. “Wat goed is moet je niet veranderen”, aldus de elektromonteur.
Over vijf jaar wil Kevin zijn huidige woning hebben vervangen voor een nieuw huis, maar wel op precies dezelfde plek. In zijn vrije tijd is Kevin actief bij twee typisch Aalsmeerse evenementen. Zo is hij bestuurslid bij het Aalsmeers Bromfiets Genootschap en doet al
twintig jaar mee aan de Pramenrace. Ondanks de praam van zijn team gezonken is, hoopt hij dat nog lang te kunnen doen. Kevin omschreef zichzelf als recht-door-zee, betrouwbaar en behulpzaam. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op
radioaalsmeer.nl

Op maandag 4 december heeft Kevin een nieuwe gast bereid gevonden naar de radiostudio te komen. Martijn Vogelaar is een van zijn vrienden die al jaren met elkaar omgaan. De tekenaar/constructeur bij een offshore bedrijf speelt in zijn vrije tijd in de Aalsmeerse band Dazzle en in Serious Fun. Vanaf 19.00 uur zal Martijn aan schuiven in de studio. Kevin wil graag van Martijn weten wat zijn plannen voor de toekomst zijn.

Heb jij ook een vraag voor Kevin? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar:
0297-325858 en stel je vraag zelf aan Martijn.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×