Banenmarkt in het Raadhuis van Aalsmeer

Aalsmeer – Op 28 november 2023 wordt van 14.00 tot 17.00 uur in het Raadhuis van Aalsmeer een banenmarkt georganiseerd door Werkplein Aalsmeer en Amstelveen. Deze markt is onderdeel van het ‘Dichterbij dan je denkt’-actieplan van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, dat tot doel heeft werkgevers en werkzoekenden sneller met elkaar in contact te brengen. Het actieplan, genaamd ‘Baan. Talent. Dichterbij dan je denkt’, wil de perceptie veranderen dat werkzoekenden mogelijk niet geschikt zijn voor aangeboden banen. Het legt de nadruk op capaciteiten en vaardigheden in plaats van strikt op diploma’s of werkervaring.

Tijdens de banenmarkt kunnen werkzoekenden in gesprek gaan met diverse regionale werkgevers. Meer informatie over de deelnemende bedrijven is te vinden op www.aalsmeer.nl/werkplein. Voor advies over scholing en werk organiseert de gemeente Aalsmeer vanaf 21 novwmber inloopspreekuren op verschillende locaties. De banenmarkt biedt een gelegenheid om onder het genot van een kop koffie informatie in te winnen.

Gepubliceerd: 23 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×