Brandweer blust kachelbrand Hornweg

Aalsmeer – Woensdagochtend 1 november omstreeks 11.24 uur rukte de brandweer uit voor een woningbrand aan de Hornweg in Aalsmeer. De brand werd veroorzaakt door een palletkachel in de woonkamer, wat leidde tot aanzienlijke rookontwikkeling in het huis.

Bij aankomst hebben de brandweerlieden de brandende palletkachel verwijderd en de woning grondig geventileerd. Gelukkig kon erger worden voorkomen en de schade bleef beperkt tot een minimum.

Het snelle optreden van de brandweer heeft mogelijk erger weten te voorkomen. De bewoners van de getroffen woning zijn ongedeerd gebleven en worden bijgestaan door hulpdiensten. De exacte oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 3 november 2023 om 7:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×