Digitaal Café Aalsmeer breidt uit naar Kudelstaart

Kudelstaart – Het Digitaal Café Aalsmeer, voorheen bekend als de Computerinloop, opent vanaf 21 november zijn deuren in het Dorpshuis in Kudelstaart. Dit initiatief, gestart in 1999 als bewonersinitiatief en gesteund door Participe Amstelland, biedt wekelijks op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur computer-, tablet- en smartphoneondersteuning.

Ervaren vrijwilligers helpen met diverse digitale vraagstukken, van app-installaties tot het oplossen van technische problemen. Op donderdag blijft het Digitaal Café in Aalsmeer, gevestigd in de bibliotheek aan de Marktstraat 19, geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, kost de ondersteuning €3,- per sessie, inclusief koffie of thee.

De uitbreiding naar Kudelstaart biedt een bredere gemeenschap de mogelijkheid om vertrouwd te raken met digitale technologie.

Gepubliceerd: 15 november 2023 om 7:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×