FAM lanceert campagne voor nieuwe 'Vrienden'

Aalsmeeer – Het Flower Art Museum (FAM) zet na een periode van onzekerheid een positieve stap vooruit. Dankzij de genereuze steun van kunstliefhebbers, die het pand hebben aangekocht om het museum te behouden, is de toekomst van het museum veiliggesteld. Om deze positieve ontwikkeling te versterken, heeft FAM een campagne gelanceerd om nieuwe “Museumvrienden” aan te trekken en zo het museum naar een mooie toekomst te leiden.

Met momenteel ongeveer 200 vrienden, die het museum jaarlijks ondersteunen, genieten vrienden van voordelen zoals gratis toegang voor twee personen bij alle tentoonstellingen, exclusieve uitnodigingen voor openingen en kortingen op evenementen. Voor slechts €30 per jaar kunnen kunstliefhebbers zich aansluiten bij de Vrienden van FAM en bijdragen aan de groei van het museum.

Het museum, gelegen in de mondiale bloemenhoofdstad Aalsmeer, wil het aantal vrienden laten groeien naar 300 en roept kunstliefhebbers op om vriend te worden en daarmee het museum te ondersteunen. De steun van FAM-vrienden maakt diverse activiteiten mogelijk, zoals kwartaalopening van nieuwe tentoonstellingen en verdere ontwikkeling van de museumtuin. Berry Philippa, een betrokken vriend van FAM, benadrukt het unieke belang van het museum in Aalsmeer en fungeert als ambassadeur in de wervingscampagne.

Gepubliceerd: 13 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×