Diwali Festival Verlicht Dorpshuis 't Podium

Kudelstaart – In een schitterend initiatief bracht het Diwali Festival, het feest van licht, onlangs warmte en vreugde naar Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. Georganiseerd door Roopa N Potdar en haar vriendinnen, leidde het festival tot een diverse menigte, inclusief wethouder Kikkert van Aalsmeer en een delegatie van de Indiase ambassade. Diwali viert de triomf van licht over duisternis en goed over kwaad, en de lokale Indiase gemeenschap, voornamelijk bestaande uit kenniswerkers, wilde deze vreugde delen met de gemeenschap en tegelijkertijd de rijke Indiase cultuur en ambachten promoten.

Het evenement, dat voor de tweede keer plaatsvond in Aalsmeer, bood diverse activiteiten, workshops, kraampjes met traditionele Indiase producten en heerlijke gerechten. Het succesvolle festival, gefinancierd door het BuurtinitiatievenBudget, onderstreept het belang van verbindende bewonersinitiatieven en nodigt anderen uit om hun ideeën te delen via buurtverbinder.aalsmeer@participe.nu.

Gepubliceerd: 24 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×