Surprises maken bij Cultuurpunt

Aalsmeer – Cultuurpunt Aalsmeer nodigt iedereen uit voor de Sinterklaas Surprise Knutselmiddagen ter voorbereiding op het feest. Gratis deelname aan knutselsessies op 28, 29 en 30 november in respectievelijk De Oude Veiling, De Bloemhof en Place2Bieb, van 14.30 tot 17.00 uur.

Alle benodigdheden, zoals kleurrijk papier, scharen en lijm, worden verzorgd. Breng persoonlijke knutselspullen mee, zoals kranten en schoenendozen, voor een unieke touch. Ondersteuning is beschikbaar voor ideeën en rijmwoorden. Deelname is gratis, geen inschrijving vereist. Voor vragen, contact via info@cultuurpunt.nl. Mis deze kans niet om je eigen Sinterklaas surprise te maken bij Cultuurpunt Aalsmeer en ga met trots naar huis met een unieke creatie!

 

Foto: Pexels

Gepubliceerd: 23 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×