Flower Art Pubquiz in Flower Art Museum

Aalsmeer – Op woensdag 20 december staat het Flower Art Museum in het teken van de Flower Art Pubquiz, een jaarlijks terugkerend evenement dat vorige zomer een groot succes was. Teams van 3 tot 5 personen worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige quiz, die ditmaal in een feestelijke kerstsfeer wordt gehouden. De quiz, bestaande uit verschillende rondes met vragen over bloemen, muziek, en algemene kennis, wordt gepresenteerd door Ron Leegwater en Constantijn Hoffscholte, die vorig jaar ook de organisatie op zich namen.

Deelnemers, ongeacht hun groene vingers, kunnen zich verheugen op een amusante avond waarin lokale kennis en bloemenkennis worden getest. Inschrijven kan via https://flowerartmuseum.kooptickets.nu/product/pubquiz/ tegen een vergoeding van € 10,50 per persoon, inclusief koffie/thee en museumentree. Wees er snel bij, want vol is vol. De quiz begint om 20.00 uur, met de zaal geopend vanaf 19.30 uur, en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Naast de kans op leuke prijzen staat deze avond vooral in het teken van gezelligheid en plezier.

Gepubliceerd: 10 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×