Kerstmarkt in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Buurthuis Hornmeer presenteert dit jaar voor het eerst een overdekte Kerstmarkt, waar bezoekers worden verwelkomd met ambachtelijke cadeautjes en betoverende activiteiten voor alle leeftijden. Op zaterdag 16 december, van 11.00 tot 16.00 uur, opent het buurthuis haar deuren voor een dag vol kerstsfeer en plezier.

Speciale gratis activiteiten voor kinderen, zoals knutselen en een voorstelling van Poppentheater Zelen met het nieuwe stuk ‘De warmte van de kerstster’, beloven een vrolijke dag voor de jongste bezoekers. Naast kraampjes en activiteiten is er een loterij met prachtige prijzen. De Stichting Buurthuis Hornmeer nodigt iedereen uit om te genieten van de gezelligheid, een lekkere lunch en gratis chocolademelk. De kerstmarkt belooft dé plek te zijn voor het ultieme kerstgevoel, dus noteer 16 december in de agenda en breng familie en vrienden mee voor een onvergetelijke dag!

Gepubliceerd: 25 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×