Weekendafsluiting Legmeerdijk

Aalsmeer – Werkzaamheden nabij Royal FloraHolland leiden tot een weekendafsluiting van de Legmeerdijk (N231) in Aalsmeer van 1 tot 3 december 2023. De provincie Noord-Holland heeft Ballast Nedam de opdracht gegeven asfalteringswerkzaamheden uit te voeren voor de nieuwe toegangsweg naar Royal FloraHolland, waardoor de Legmeerdijk in beide richtingen wordt afgesloten. Het wegverkeer wordt omgeleid, met kaarten beschikbaar voor auto- en fietsomleidingen.

Het project ‘Bereikbaarheid Royal FloraHolland’ omvat ook de bouw van een duurzame voetgangersbrug met twee nieuwe bushaltes, wat resulteert in een versnelling van OV-lijnen 357 en 358. De brug wordt circulair gebouwd, met hout als bouwmateriaal om CO2-uitstoot te verminderen. Het project, een samenwerking tussen de provincie, Vervoerregio Amsterdam, Royal FloraHolland en de gemeente Aalsmeer, wordt naar verwachting medio 2024 afgerond.

Foto: John Tesselaar

Gepubliceerd: 25 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×