Meer stemmers dan ooit voor Radio Aalsmeer Top 100

Zondag 5 november zond Radio Aalsmeer voor het derde jaar op rij de Top 100 uit, een hitlijst die bij elkaar gestemd wordt door de (Aalsmeerse) luisteraar. Ook deze editie was een groot succes te noemen. Met meer stemmers dan ooit tevoren werd de uitzending een tien uur durende ’trip down memory lane’, met onder meer zeven platen van The Beatles en drie van Queen, maar ook 41 nummers uit het nieuwe millennium, waaronder zeven nummers uit 2023.

De lijst werd afgetrapt met de lokale band Lifeblood in de studio. Hun nummer Feeling Low bleek het geschopt te hebben tot nummer 100. Deze talentvolle band maakt dermate veel indruk, dat het zomaar zou kunnen dat er volgend jaar meer nummers bij de beste honderd eindigen.

Via nummers van Little Boogie Boy Hein Meier, Nina Lynn en ook het bijzondere Vriendenteam van Kudelstaart van RKDES 4 belandde de lijst bij de bovenste 10. Daar vonden we onder anderen Saskia Veenswijk met Het Grote Poel Lied op nummer negen, Jan Leliveld met Aalsmeer op nummer vijf en de Noisreva remix van datzelfde nummer door de Aalsmeerse DJ Aversion net als vorig jaar bovenaan de lijst.

Radio Aalsmeer kijkt terug op een succesvolle dag, die zoals altijd live op radio en tv te volgen was. De gehele uitzending is terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl. Volgend jaar keert de Top 100 uiteraard weer terug, voor nu kan iedereen weer een jaar lang nadenken over zijn of haar tien favoriete nummers.

 

Gepubliceerd: 15 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×