Positieve dag na emotionele gebeurtenissen

Aalsmeer – “Ik wens dat mijn kinderen, Jamie en Jesse, samen een leuke dag mogen meemaken na alle emotionele gebeurtenissen” Marja van Diest deed deze wens in de wensbank van Ziekenhuis Amstelland. Marja, Jamie en Jesse zijn 15 jaar mantelzorger geweest voor hun man en vader. Onlangs hebben ze, na een lang ziekbed afscheid moeten nemen van hem. Vlak na het overlijden van hun vader, kreeg Marja een hersenbloeding. “Een traumatische gebeurtenis zo kort na het overlijden van hun vader”, zegt Marja. “Gelukkig gaat het nu heel goed met mij maar wat gun ik ze eens weer wat positiefs na alles.”

Golfen en lunchen
Het wenscomité van Ziekenhuis Amstelland gunde dat niet alleen de zonen maar ook moeder Marja en schoondochter Britt. Golf Amsteldijk werkte graag mee aan deze wensvervulling en zorgden voor een actief en smakelijk programma. “Het was een superleuke dag”, zegt Marja. “Helaas was Jamie ziek maar dat maken we nog goed.”

Wensbank
Sinds begin dit jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

Gepubliceerd: 15 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×