Studenten directeur voor 1 dag

Aalsmeer – Deze week stappen vijfendertig HBO/WO-studenten in de rol van toekomstige directeuren bij Nederlandse tuinbouwondernemers tijdens het evenement ‘Directeur voor 1 Dag’. Van Greenports Aalsmeer tot Seed Valley, de studenten ontdekken de diversiteit van de food & flower industrie. Ze worden geconfronteerd met echte uitdagingen en krijgen de kans om hun advies te geven over bedrijfsvraagstukken.

Deelnemende studenten, met achtergronden variërend van econometrie tot HR, brengen frisse perspectieven in de sector. Het initiatief heeft tot doel studenten van verschillende opleidingen warm te maken voor een carrière in de tuinbouw. Het project faciliteert waardevolle uitwisselingen tussen studenten en bedrijven, zoals het geval van Gijs Hoogenboom, een bedrijfskunde student, die de stoel van Floramedia’s directeur innam. Dit bevordert niet alleen begrip maar biedt ook mogelijkheden voor toekomstige werkgelegenheid in deze boeiende sector.

Gepubliceerd: 15 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×