Ruimhartige schenking aan Stichting SAM

Aalsmeer – Op een koude, regenachtige ochtend van 21 november, schonken Frans en Ton van Berkel, van het aannemersbedrijf Van Berkel uit Leimuiden, een gulle donatie van €1612,50 aan Stichting Sociale Activiteiten voor de Medemens (stichting SAM). De voorzitter, Wilma Alink-Scheltema, werd enkele weken geleden verrast door dit genereuze gebaar, dat specifiek bedoeld is voor de afdeling SAMen fietsen in Kudelstaart.

Vanochtend vond de overhandiging van de cheque plaats op het winkelcentrum in Kudelstaart, waar Paul Raadschelders, coördinator van Samenfietsen Kudelstaart, de cheque in ontvangst nam. De donatie, een persoonlijk geschenk van de broers Van Berkel vanwege hun pensioen, zal worden gebruikt voor de duofietsactiviteiten, waarmee vrijwilligers ouderen uit hun isolement halen.

Frans, die zelf in Kudelstaart woont en een enthousiaste fietser is, benadrukte dat het een persoonlijke gift is, niet afkomstig van het bedrijf. Naast Kudelstaart ontvangt ook Fietsmaatjes in Leimuiden een vergelijkbare cheque. De besteding van het geld binnen de stichting is nog niet definitief besloten, maar het kan worden gereserveerd voor een nieuwe fiets of nieuwe kleding.

Gepubliceerd: 23 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×