Niet vergeten: verlanglijstje inleveren

Aalsmeer – Het is nu echt aftellen tot aan pakjesavond, maar de ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten Sinterklaas al een paar dagen eerder cadeautjes uitdelen. Want kinderen tot en met negen jaar mogen weer een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum.

Kinderen tot negen jaar kunnen tot uiterlijk 24 november hun verlanglijstje met drie cadeauwensen in leveren. Verzamelboxen bevinden zich bij Jipswinkeltje achter de molen en Tinus Toys in de Zijdstraat. Vergeet niet naam, leeftijd, telefoonnummer en winkellocatie van de cadeaus te vermelden. Lege verlanglijstjes zijn verkrijgbaar in diverse winkels of maak je eigen versierde lijstje. Zelfs als de winkel gesloten is, kun je je lijstje in de brievenbus deponeren of bij een ‘buurwinkel’ afgeven.

Sinterklaas selecteert en koopt cadeautjes voor enkele gelukkige winnaars, die op 1 december bekend worden gemaakt. Op dezelfde dag biedt Foto de Boer tussen 14.00 en 15.00 uur een gratis fotoshoot met Sinterklaas aan, waar kinderen ook kans maken op extra verrassingen. Zorg voor een gezellig praatje en misschien een tekening voor de Sint!

Gepubliceerd: 21 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×