Expo "Wij...doorbreken de cirkel van geweld" in Raadhuis

Aalsmeer – Van 25 november tot 20 december 2023 wordt de expositie “Wij…doorbreken de cirkel van geweld” tentoongesteld in het raadhuis van Aalsmeer. Deze krachtige tentoonstelling, gecreëerd door stichting Open Mind, onthult aangrijpende verhalen van slachtoffers van kindermishandeling en huiselijk geweld. De verhalen bieden inzicht in de harde realiteit en dienen als inspiratie voor slachtoffers en hun omgeving om zich te bevrijden uit moeilijke omstandigheden.

Stichting Open Mind, die mensen verbindt door verhalen te delen in de openbare ruimte, gelooft dat begrip ontstaat door vertellen, lezen en luisteren. De tentoonstelling nodigt alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart uit voor de officiële opening op 25 november 2023, van 15.00 uur tot 17.00 uur in de burgerzaal van het raadhuis. Wethouder Bart Kabout benadrukt het belang van bewustwording rondom huiselijk geweld en kindermishandeling, vaak verborgen achter gesloten deuren.

De tentoonstelling wordt versterkt door ervaringsdeskundigen, die tijdens de opening hun verhalen zullen delen. Een gezamenlijke inspanning om bewustzijn te creëren en een veiliger thuis te bevorderen. Meer informatie is beschikbaar op de website van Open Mind: stichtingopenmind.nl.

Gepubliceerd: 21 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×