Valkenier is opzoek naar weggevlogen havik

Aalsmeer – Bewoners van de Hornweg en omgeving moeten niet raar opkijken als zij een grote roofvogel spotten met ‘franjes’ aan haar poten. Valkenier Jan Meijer is namelijk zijn vrouwtjes havik kwijt en wil deze graag weer terug.

Het gaat om een jonge geringde vrouwtjes havik van 5,5 maand oud. De jonge roofvogel is nog in haar bruine juveniel kleding. Heeft gele poten met bruin rode leertjes en daaraan blauw met witte touwtjes. Ze is vrij groot, ter grootte van een bruine buizerd en vrij schuw. De havik is woensdagmiddag 15 november weggevlogen vanaf de Hornweg in de richting van de bloemenwinkel.

Graag eigenaar Jan Meijer gelijk bellen wanneer de vogel gespot wordt. Zijn telefoonnummer is 0297-341453 of 06-12841444.
E-mailadres: jkmeijer@caiway.nl

Gepubliceerd: 17 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×