Wethouder verrast vuilnisprikker Valentijn

Aalsmeer – Valentijn Vera, de jonge ‘vuilnisprikker met de skelter’, is afgelopen week in de schijnwerpers gezet door wethouder Willem Kikkert. De wethouder prijst Valentijn als een inspiratie voor iedereen die zich wil inzetten voor duurzaamheid en milieuverbetering.

Valentijn, een leerling uit groep 8 van IKC Triade, gaat regelmatig op pad met zijn skelter en aanhanger om zwerfafval op te ruimen in Aalsmeer. Hij is gepassioneerd over zijn taak en brengt zelfs zijn vakantiedagen door met het verwijderen van afval.

Al het verzamelde afval wordt zorgvuldig gescheiden en in een bedrijfscontainer opgeslagen. De wethouder prees Valentijn voor zijn inzet en benadrukte dat hij een ambassadeur is voor een schonere leefomgeving. Valentijn hoopt dat zijn voorbeeld anderen zal inspireren om verantwoordelijk om te gaan met afval en het in de juiste containers te deponeren.

Gepubliceerd: 8 november 2023 om 20:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×