Kunstenaars transformeren tuinstoelen tot kunstwerken

Aalsmeer – Het Flower Art Museum in Aalsmeer heeft het kunstproject “Take A Seat” gelanceerd, waarbij zes getalenteerde kunstenaars 22 tuinstoelen omtoveren tot kunstwerken. Het museum, dat de verbeelding van bloemen en planten in hedendaagse kunst viert, heeft via crowdfunding voldoende middelen verzameld om de stoelen nieuw leven in te blazen. Tijdens de huidige tentoonstelling, die loopt tot 14 januari 2024, worden de stoelen in een atelier in het museum gerenoveerd. Bezoekers kunnen het creatieve proces van dichtbij volgen.

De kunstenaars werken op specifieke data, van 9 november tot 8 december. De stoelen worden in het voorjaar tentoongesteld in de daktuin, zowel als kunstwerken als zitplaatsen voor bezoekers. Het Flower Art Museum is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen de transformatie van de stoelen bewonderen op de genoemde data. Meer informatie is beschikbaar op de website van het museum: https://www.flowerartmuseum.nl/.

Gepubliceerd: 8 november 2023 om 7:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×