Mantelzorger? Meld u aan!

Aalsmeer – Vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Gemeente Aalsmeer stuurt mantelzorgers ieder jaar een cadeaukaart, als blijk van waardering voor hun inzet en zorg voor hun naasten. Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de cadeaukaart toegestuurd.

Niet alle mantelzorgers zijn bekend bij Mantelzorg & Meer. Heeft u een mantelzorger of bent u een mantelzorger en heeft u nog geen contact met Mantelzorg & Meer? Dan kunt u zich tot en met 15 december aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of via: mantelzorgenmeer.nl.

Over Mantelzorg & Meer
Als mantelzorger geeft u zorg en hulp aan uw naaste met een chronische ziekte of beperking. Bij langdurig en intensief zorgen voor een ander, komt heel wat kijken. Bij Mantelzorg & Meer vindt u betrokken en deskundige medewerkers die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn. Voor vragen, meedenken en andere vormen van ondersteuning kunt u bij hen terecht. Zij kunnen u helpen met advies, individuele ondersteuning, inzet van (zorg)vrijwilligers, cursussen, informatiebijeenkomsten en gespreksgroepen.

Meer informatie
Op www.mantelzorgenmeer.nl vindt u alle informatie. De meeste diensten van Mantelzorg & Meer zijn kosteloos. De gemeente Aalsmeer verleent hiervoor jaarlijks subsidie aan Mantelzorg & Meer.

Foto: ter illustratie (Pixabay)

Gepubliceerd: 7 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×