Verlanglijstje-actie in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Sinterklaas koopt zijn cadeautjes graag lokaal en komt uiteraard ook naar Aalsmeer Centrum. Op 18 november komen hij en zijn Pieten aan bij het Zorgcentrum Aelsmeer om 11.00 uur, waarna er naar de pepernotenmolen op het Molenplein gewandeld wordt. Net als voorgaande jaren heeft de Sint met de ondernemers uit Aalsmeer Centrum weer een hele gave actie bedacht. Kinderen tot en met negen jaar mogen weer een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum.

Dit lijstje mogen ze, uiterlijk vrijdag 24 november in de verzamelboxen doen bij Jipswinkeltje achter de molen of bij speelgoedwinkel Tinus Toys in de Zijdstraat. Vermeld daarop naam, leeftijd, telefoonnummer en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn. De lege verlanglijstjes kun je vinden bij verschillende winkels in Aalsmeer Centrum, maar je mag natuurlijk ook je eigen verlanglijstje maken en leuk versieren.

Onder alle ingeleverde lijstjes worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum. Een spannend boek, een puzzel of spel, een pop, Lego, iets voor je fiets, een knuffel, knutselspulletjes, schattige oorbelletjes, een coole trui of jurk, hippe schoenen of tas, iets lekkers voor in bad, een muziekinstrumentje, heerlijke chocolade, een shirt bedrukt met je eigen foto, noem maar op….

Sinterklaas nodigt de winnaars uit om de cadeautjes op vrijdag 1 december op te komen halen bij Foto de Boer in de Zijdstraat.

Gepubliceerd: 7 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×