Klimaatburgemeester bezoek Vrouwencirkel

Aalsmeer – Klimaatburgemeester Theo Bergonje bracht een bezoek aan de Vrouwencirkel Aalsmeer tijdens de Nationale Klimaatweek. Hij verzorgde een boeiende workshop voor de aanwezige vrouwen, die op zoek waren naar duurzame tips. De workshop was rijk aan informatie, inclusief presentaties, stellingenquiz, duurzaamheidsboeken en praktische besparingstools. De focus lag op eenvoudige en kosteneffectieve aanpassingen om energie en kosten te besparen. De vrouwen vertrokken met nieuwe inzichten en actieplannen, waaronder de mogelijkheid om een gratis afspraak te maken met een energiecoach. De gemeente voorzag alle deelnemers van een handige slimme stekker als bedankje.

Theo Bergonje, Klimaatburgemeester sinds eind oktober, zet zich in voor duurzame initiatieven en moedigt inwoners aan om actie te ondernemen voor het klimaat. De Vrouwencirkel Aalsmeer/Kudelstaart, een gemeenschap voor vrouwen, organiseert diverse activiteiten en zal op 14 november om 19.00 uur in het Parochiehuis een inspirerende sessie over veerkracht na verlies door rouwexpert Eveline Witte houden. Meer informatie en aanmeldingen zijn te vinden op www.participe-amstelland.nu/vrouwencirkel.

Foto: Theo Bergonje

Gepubliceerd: 7 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×