Auke Ham te gast in laatste 'Door de Mangel' van 2023

In de 406e editie van ‘Door de Mangel’ was de geboren Amsterdammer Romke Vlaanderen te gast. De oud-medewerker van de RDW is eigenlijk zijn hele leven al geïnteresseerd in autotechniek. De 69-jarige Aalsmeerder is nog altijd uiterst sportief. Zo heeft hij 10
marathons gelopen en ook 10 Elfstedentochten gefietst. Nog altijd trekt hij twee keer per week de hardloopschoenen aan. Maar ook stapt hij regelmatig op de duo-fiets om oudere thuiswonenden in Aalsmeer-oost rond te fietsen. Romke omschreef zichzelf als: rustig,
behulpzaam en eigenwijs. Terugluisteren van deze uitzending kan via uitzending gemist op radioaalsmeer.nl

Komende maandag de laatste uitzending van ‘Door de Mangel’ in 2023. Romke heeft Auke Ham gevraagd dan naar de studio te komen. Hij heeft Auke leren kennen op verjaardagen van zijn dochter. “Een fijn ondernemend persoon met een sportieve profielfoto op social media”. De fysiotherapeut is een zoon van de bekende Aalsmeerse bloemiste Afke Borgman. Romke wil graag weten hoe het was om de Alpe d’Huez op te fietsen.

Heb jij ook een vraag voor Auke? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Auke. Op 8 januari 2024 is het team van ‘Door de Mangel’ weer terug met live uitzendingen. Tijdens kerst en oud en nieuw zijn herhalingen te horen.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Auke Ham

Gepubliceerd: 12 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×